Hondenuitlaatservice Los in het bos

Met hart voor uw hond


Wie ben ik

Ik ben Karin Ankersmit en geboren in het jaar 1972, opgegroeid in Naarden en woon sinds 2011 in Huizen. Ik heb een zoon (1998) en een dochter (2005).  Al vanaf kleins af aan was ik altijd tussen de dieren te vinden. Thuis hadden we een poes, konijn en veel vogels. Een hond vond mijn moeder toch wel een hele verantwoording dus moest ik eerst bewijzen dat ik een hond trouw zou gaan uitlaten. Nadat ik 2 jaar lang heel trouw de honden van de buren had uitgelaten kreeg ik voor mijn 15e verjaardag  een hond, een ruwharige teckel, hij is uiteindelijk 16 geworden. Ook was ik veel op een boerderij en manege te vinden.  Daarna kwam er een bruine labrador in mijn leven met wie ik agility heb gedaan, hij werd 9 jaar. 

Jarenlang heb ik in het ziekenhuis gewerkt totdat ik in 2015 er klaar voor was om mijn dromen te gaan waarmaken. Dus heb ik ontslag genomen en ben gestart met een konijnenopvang en het opvangen van honden die niet meer bij hun baas konden blijven. Zo is ook het uitlaten van honden op individuele basis ontstaan, waarna als vanzelf de groepswandelingen ontstonden.


In 2019 heb ik bij de Martin Gaus Academy de opleiding voor Hondenuitlaatservice gedaan en ben daarvoor ook geslaagd. Onderdelen van de opleiding waren; Rassenkennis, Hondengedrag, Honden EHBO en Recht en Wetten. Inmiddels heb ik de leukste baan ter wereld!

Meer foto's zullen binnenkort op de site komen.